Afrika

De hooischuur van George

De laatste keer was ik nog druk op zoek naar een slaapplek in de hooischuur van George en ik kan je zeggen: het is gelukt! Een beetje boven budget (zeg maar flink boven budget), maar het is echt gelukt.

Ik ben op dinsdagochtend half 8 met de Bazbus vertrokken uit Kaapstad. Ik werd gedropt bij de McDonalds in George en daar heb ik vrij lang moeten wachten op een taxi. Grappige is dat ik met de taxi ging, die ook de wijntour organiseerde die ik samen met Hanneke en Charlotte heb gedaan! Pas om 5 uur was ik op de plaats van bestemming, maar daar werd ik heel vriendelijk ontvangen door een Belgisch stel. Ik mocht in de cottage slapen en heb een prachtig uitzicht over bergen, water en allerlei rondlopende dieren. Heel leuke kleine zwijntjes, vogeltjes, ezel, schildpadden enz.

Net heb ik mijn aanvraag voor mijn visum ingevuld en nu is het duimen dat het gaat lukken. Duimen jullie met me mee? 🙂 (duurt maar ongeveer 6 tot 8 weken tot ik uitslag krijg..)

Nog even boodschappen en dan heerlijk de rest van de dag genieten bij het prachtige Ibis Place guest house. Mijn volgende stop wordt wilderniss en daar schijnt het ook heel erg mooi te zijn.

Dit was het voor nu (een heel korte update). Dikke kus vanuit het prachtige George

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.