AziëTaiwanWereldreis

#4 Onverwacht

Elephant mountain trail: dat is mijn doel vandaag. Het is geen lange of heel moeilijk wandeling. Het is wel een wandeling met alleen maar trappen. En keuzes.

Bij de kruising kies ik het linkerpad. Dat dacht ik gelezen te hebben. Een heel mooi pad. Echt een heel mooi pad. Kom ik even later nog een kruising tegen… Daar had ik alleen niets over gelezen. En hier kun je niet maar twee kanten op, maar wel vier. Ik blijk niet de enige zoekende Nederlander, maar eigenwijs als ik ben, kies ik voor het pad dat mij het meest aantrekt (naar beneden in plaats van naar boven). Ik loop naar beneden en nog verder naar beneden en besefte me dat ik het hele eind naar boven lopen ongedaan aan het maken was.

Met de gedachtes; ‘maar er komt vast zo wel een bord’ en ‘een Hofstra keert nooit om’ in mijn achterhoofd daal ik steeds verder. Toch ook wel gek eigenlijk voor een uitzichtpunt; dat je dan naar beneden moet lopen. En ook wel gek eigenlijk dat er geen enkel routebord is.

Pas als het pad meer op een jungle lijkt dan op een pad, besluit ik toch om te keren. Onderweg naar boven  komt het besef: ‘als er elephant rocks’ op een bord staat en je loopt op ‘elephant mountain trail’ dan zal dat toch wel hetzelfde zijn..

 

 

 

3 comments

  1. Typisch een Hofstra, doorgaan en dan toch de meest mooie situaties zien..prachtig!!

  2. hahahahahah Poekie :’D. Wat een cliffhanger, had verwacht dat het uitzichtspunt toch naar boven zou zijn hahaha.

  3. Jeannine says Hi!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.