AziëChina

We zijn in China!

Een dag eerder dan gepland vertrekken moeke en ik al naar Menno. Na een korte tussenstop, brengt hij ons naar Schiphol en vanaf dat moment kan onze reis echt beginnen! Het geluk is met ons, beide vluchten hebben we namelijk drie stoelen helemaal voor onszelf. Al met al een prima vlucht, maar terwijl wij net klaar zijn om te gaan slapen, stappen we al uit het vliegtuig en zo de bus weer in voor een ochtendprogramma.

Eerst zien we de Bund, oftewel de skyline van Shanghai. Een prachtig uitzicht op een aantal van de bekendste gebouwen. Wij zijn onder de indruk (groot hoogtepunt).

De volgende stop was koffie bij de Starbucks, rondlopen op een bazaar en een rondleiding bij de yu-tuin (een wat minder groot hoogtepunt).

Eindelijk mogen we naar ons hotel waar we kunnen douchen, slapen en bijkomen van de enorme reis. Nog even de wijk in waar we een supermarkt vinden, een aantal gezellige plekjes en uiteraard: wuivend bamboe.

’s Avonds wonen we een gratis voorstelling bij. Wat een geluk weer! We liepen er zo tegenaan bij de rivier waar we even naar het uitzicht wilde kijken. Staan er zomaar twee mensen hun longen uit het lijf te zingen bij de zelf meegebrachte karaokemachine! Genieten met een grote G!

Nog even verwonderen over het uitzicht vanuit onze hotelkamer voor we gaan slapen. Want hé, stiekem vallen de ogen, zelfs na het dutje van vanmiddag, de hele tijd dicht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.