Nieuw-ZeelandWereldreis

#45 Dankbaar

Als ik terugkijk op het afgelopen jaar zie ik hele mooie hoogtepunten. En wat dieptepunten. Maar dat is niet waar ik dankbaar voor ben.

In 2019 ging ik op reis naar Luik (België), Parijs (Frankrijk), Japan, Zuid-Frankrijk, Zwitserland, China, Taiwan en Nieuw-Zeeland. Ik zag ongelofelijk mooie plekken, ontmoette hele leuke mensen en ontdekte dat ik niets liever wilde dan nog een keer een heel lange reis te maken. En toen ik mijn familie vertelde dat ik naar het buitenland wilde, hebben ze mij vanaf dat moment alleen maar gesteund en geholpen.

Ik kan niet dankbaarder zijn voor alle hulp die ik heb mogen ontvangen, voor alle luisterende oren als het even niet zo goed ging, maar ook alle luisterende oren als het juist heel goed ging. Ik ben dankbaar voor de mogelijkheid om te reizen en om nog meer van de wereld te kunnen zien. Het is een voorrecht. En er is geen betere manier om dit jaar af te sluiten met niet één, maar twee vuurwerkshows, lekkere drankjes en leuk gezelschap. 2019 was (voornamelijk) geweldig, laat 2020 maar komen!

 

One comment

  1. Het is een eer om familie van je te zijn en mogen meegenieten En dat we door jouw ogen de wereld zien. scheelt mij ook een hoop moeite . Bedankt bij deze

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.